KERSTBALLEN BREIEN!!

Brei je eigen kerstballen
Glazen of plastic kerstballen zijn zó 2010! Die kan je breien tegenwoordig, wist je dat al? Effen of met allerlei kersterige patroontjes, superleuk. In deze workshop beginnen we met een simpel (ahum) exemplaar, met één bol wol(of 2 als je durft). Maar wel op vijf breipennen, dus. Het is wel een pré als je dat ooit al eens gedaan hebt, dat op vijf pennen breien. Als dat niet het geval is, geeft ook niks. Kijken we gewoon hoe ver we komen!

Waar en wanneer?
De workshops zijn te volgen in oktober, November en December

Workshops kerstballen breien zijn te volgen op volgende dagen en tijden:
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13:00 tot 17:00
minimaal 2 personen maximaal 10 personen. Deze wordt gegeven in mijn eigen atelier  Een workshop van ca.  2,5 uur incl. alle materialen en koffie of thee en iets lekkers voor € 30,-
Het is mogelijk om je op te geven via ons contactformulier of telefonisch: 0575843151/0641559916
Ook in combinatie mogelijk met Hightea.

kerstballen.jpg

Wie zijn Arne & Carlos?

Gek op Kerst

Het ontwerpersduo is ooit begonnen met het breien van truien en accessoires in traditionele Scandinavische breipatronen.
Ze kwamen al snel met het idee om ook kerstballen te breien. “We zijn allebei gek op Kerst dus waarom geen kerstballen breien? De traditionele Scandinavische patronen passen we nu dus toe op kerstballen. Het is traditioneel en trendy tegelijk.
Zodra je begint met breien is het erg moeilijk om te stoppen en het is leuk om te zien hoe een zelfbedacht patroon tot leven komt op een kerstbal”, aldus Carlos.

55 patronen

Ze laten in hun boek ‘Julekuler’ zien hoe je 55 verschillende kerstballen breit. Het boek gaat uit van één basismodel voor alle kerstballen. Het is niet alleen geschikt voor de geoefende brei(st)ers, maar ook voor beginners.

workshop-kerstballen.jpgNieuwsbrief
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:


Aanbieding

Mat goud


3,50

nu
€ 3 00

Mat goudGastenboek
Mooie pagina!! zie jullie vaak op beurzen(hardenberg) ook op Krea ... lees meer >>
23-10-2011

hallo dat friendly plastic krijg je 4 reepjes voor de ... lees meer >>
30-09-2011

hallo wat is dit een leuke site zeg vele leuke dingen ... lees meer >>
11-09-2011

Plaats een bericht >>